В епохата на агресивните танци и оскъдното облекло, дойде време да

...
В епохата на агресивните танци и оскъдното облекло, дойде време да
Коментари Харесай

7 вътрешни нагласи, които ни правят привлекателни

В епохата на нападателните танци и оскъдното облекло, дойде време да поставим нов стандарт за привлекателно.

Истински мощното излъчване се дължи на доста повече от физически форми, стил, гардероб, метод в общуването и очевидно за очите. Имаме обезверена потребност от по-устойчив стандарт за хубост. Такъв, за който са нужни повече от лице, тяло и пари. Който изисква вътрешни качества – сърце, душа и разум.

Привличането има друга продължителност. Може би ви се е случвало да сте в изпълнена с хора стая и да влезе някой, който да ви подейства като магнит. Случва се и друго. Понякога срещаме някой, който не ни интригува на пръв взор, само че по-късно се влюбваме в него, като го опознаем. Започваме да го харесваме като другар, обичан, компания.

Дълбоката, разтърсваща прелест е повече от физическо лъчение и провокативни танци. Тя е надалеч над тънката талия, необятните плещи и релефния стомах. Най-продължително работещата форма на прелест е отражение на положение на човешката душа: щастието.

Вътрешното чувство за благополучие прави хората привлекателни, счита блогърът Марк, който разсъждава по тематиката. Според него това чувство е несъмнено от следните 7 настройки в отношението към себе си и другите:

1. Морален кураж.  Щастливите хора застават зад това, в което имат вяра. Имат вътрешната мощ да вършат вярното по своя преценка, даже във времена, когато другите си трансформират мисленето по непознати стандарти. Те не се трансформират в сянка на полезностите на някой различен. Хамелеоните не са привлекателни същества. Хората с темперамент са привлекателни. .

2. Смирена самонадеяност.  Щастието изисква религия в себе си, в персоналните полезности и в това, че си коства да те обичат, да бъдат хората другари с теб. Щастливците имат вяра, че има за какво да са сполучливи. Те непрекъснато се усъвършенстват. Учат нови умения, за да живеят живота си по-добре.

3. Загриженост . Щастливите хора постоянно се замислят за потребностите на другите. Те вършат нещата разнообразни, тъй като обкръжението им има централна роля в живота им, не егото им. Останалите играят водеща роля за това по какъв начин се дефинират. Ето защо те са деликатни към непознатите. Правят дребни добрини, които се помнят.

4. Страст към живота.  Щастието в най-върховната си форма включва живот със пристрастеност и цел. Щастливите хора се разграничават по това, че им проличава, че за тях всеки ден дава нова опция да вършат това, което обичат. Истински буйните хора са тези с ползи, които рядко виждаме отегчени, да се носят по течението или мързеливи. Страстта и задачата вършат индивида прелъстителен.

5. Чувство за отговорност.  Срещали ли сте някой, който да е секси, само че постоянно да заобикаля поемането на отговорност, да вини другите, да сочи с пръст и да се оправдава за незадоволителния си живот? Няма подобен, нали? Удовлетворените хора носят в себе си отговорност за това по какъв начин се развива животът им, тъй като знаят, че той е цялост от персоналните им избори.

6. Честност.  Прямотата, самокритиката и обективната оценка, въпреки и блезнена, ни вършат хора, до които всеки желае да се приближи. Когато се държим по човешки се сближаваме.

7. Автентичност.  Атрактивните хора са същински. Знаят кои са и какво харесват. Имат мощни усеща и прекарват време в учене и развиване. Прощават си слабостите, не търсят опрощение, само че не са самовлюбени. Със своите дефекти те са неповторими и осъзнават това като свое оръжие, не като минус.

От блога Marcandangel

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР